Sezóna 15/16: HC PORUBA 6:3 MORAVSKÉ BUDĚJOVICE

19.09.2015 12:51

Pár dnů před tímto zápasem se jakékoliv plány kazí a tak jsme už pomalu smíření, že budeme bez prezentace na tak důležitý úvodní zápas sezóny. Snažíme se na internetu maximálně propagovat toto utkání a poměrně se nám to daří. Proto den před zápasem na poslední chvíli obstaráváme materiál, barvy a malujem. Očekáváme solidní počet v domácím sektoru. 
Přichází sobota, jdeme na stadion poměrně v předstihu, vstupné se nezměnilo opět 40,- kč. Začínají viset obě vlajky "Poruba" a menší "BBP" . Velké očekávání každou chvílí začíná nahrazovat doslova strach z naprostého fiaska na úvod sezóny co se týče počtu v kotli. S úvodním buly je v sektoru cca 25 fanoušků. V 3. minutě utkání začíná viset v sektoru jasný náš názor na současnou situaci v Evropě v podobě nápisu "Uprchlíci táhněte!". Support se podle počtu odvíjí, navíc když do toho všichni nedávají všechno je to strašné...Hodně lidí by si mělo uvědomit, že v sektoru domácích se fandí na plno celý zápas ! A ne jenom když se mi zachce. Okolo 10. minuty realizujeme připravené choreo, které bylo poměrně "na hraně" aby vůbec šlo předvést v tom počtu. Ve finále se to celkem podařilo v rámci možností a nad hlavy jde malá plachta s "pěstí" na červeném pozadí a okolo rozmístěné červené lesklé fólie doplněné nápisem "Boj začíná".

 Naši hráči jasně přehrávají tým z Vysočiny. 
Něco co se nedá omluvit je to co se děje každý zápas po 1. přestávce..To vám vůbec nezáleží na prezentaci nás fanoušků ? Kolikrát je to klidně polovina celé druhé třetiny, kdy je v sektoru D polovina fandících. To vám nestačí ta pauza na cigaretu a klobásu nebo pivo ? U nás takové fronty nejsou je to všechno skoro do minutky. Tak proč vám to tak trvá ? Je to neskutečné už...Než se doplazí aspoň třetina sektoru tak je minimálně 3.-5. minuta aby se vůbec dalo fandit..Celkový pocit byl velké zklamání, někteří do toho dávají vše , obětují čas a pak to dopadá jak to dopadá jenom díky vaší lenosti..opět a zas. Zkuste se nad sebou konečně zamyslet a choďte do kotle včas ! Každý z vás je velká důležitá součást, aby to fungovalo ! 
V třetí třetině fandí asi 20 lidí, kteří to ovšem v druhé půli rozjedou za vítězného stavu na plno a užívají si první vítězný zápas v nové sezóně! Závěr patří děkovačce, kdy hráči skáčou pod sektor D!
Snad se nás přístí zápasy sejde co nejvíc ! 
PORUBA !!!