Poruba si v Karviné zastřílela a zvítězila 3:7 ( KRÁTKÝ REPORT)

26.12.2015 11:13

Předposlední utkání v tomto roce nás zavedlo na led poslední Karviné, kde zavítalo deset porubských fanoušků, kteří se sešli na Svinovském nádraži dvě hodiny po poledni a něco málo před půl třetí vyjeli směr Karviná, kde nás na místním nádraží čekala pětice můžu zákona, kteří s námi pochodovali směrem k zimnímu stadionu.

Zakupujeme si lístky za 40 kč a vstupujeme do promrzlé a prázdné haly, procházíme drobnou kontrolou místní ochranné služby a volíme sektor za naší střídačkou a věšíme zástavu " FANS HC PORUBA".

Po celý zápas fandíme velice slušně, místy až výborně, naše neustávající chorály zní celou halou, ve které se sešlo cca 100 lidí. Hráči na ledě podávají velice kvalitní výkon a po bezbrankové první třetině po té druhé už vedeme 0:3! Třetí třetina byla ze všech nejzajimavější, na ledě se přiostřovalo a padlo celkem sedm branek, tři na straně domácích a čtyři na straně červeno-bíle Poruby, která si došla pro jasné a důležité vítězství!

Po konci zápasu přichází jako vždy děkovačka s hráči, kterou opepřilo odpálení dvou stroboskopů a děkujeme hráčům. Na toto naše bavendo reaguje velice znuděná sekuritka, který byla doslova ráda že může zasáhnout. Po snaze se jim naší radost uhasit se jim to nakonec nepovede a nespokojeně nás doprovázi ze stadionu, kde si nás venku opět přebrala místní policie a kráčela s námi na nádraží, kde s námi vyčkávala na příjezd vlaku do Ostravy.

Něco málo po půl sedmé večer jsme zpět na Svinově a kráčíme domů, suma sumárům, výjezd je považován jako velice dobrý!